На головній площі Кіровограда хочуть встановити пам’ятник Героям Небесної Сотні

24.01.2017 15:34

image

Міська влада оголосить відкритий конкурс на кращу пропозицію пам’ятного знака чи композиції на честь Героїв Небесної Сотні. Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету Кіровоградської міськради, інформує сайт DOZOR.
 
Організатором конкурсу виступатиме міське управління містобудування та архітектури. Пам’ятний знак планують встановити на головній площі обласного центру.
 
За інформацією, участь у конкурсі зможуть брати фахівці або авторські колективи фахівців – дипломовані професійні архітектори, дизайнери, художники, скульптори, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів.
 
Кількість конкурсних проектів від одного автора (авторського колективу) не буде обмежуватися. Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні будуть надіслати листа на на e-mail: arkh@krmr.gov.ua або на адресу: управління містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради, в якому зазначити свою інформацію та контакти.
 
У проекті рішення йдеться, що конкурс проходитиме у два тури – спочатку шляхом онлайн опитування у Facebook визначать п’ять найкращих проектних композицій. У другому турі пройде презентація, розгляд і оцінка проектів.
Три найкращі автори отримають грошову премію. За зайняте третє місце передбачена премія в сумі 10 тисяч гривень, за друге – 15 тисяч гривень. Переможець конкурсу отримає 25 тисяч гривень, а також право на реалізацію свого проекту.
 
Рішення про оголошення конкурсу буде прийняте на засіданні Кіровоградського виконкому.
Фото dambl.com.ua
Переглядiв: 1278