На головній площі Кіровограда розпочався «Весняний книговир» (ФОТО)

27.04.2017 10:47
image

У обласному центрі на головній площі міста стартував книжковий фестиваль «Весняний книговир» сьогодні, 27 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, на головній площі міста представлено кількадесят палаток, в яких можна придбати різноманітні книжкові видання. Зокрема, бібліотека імені Чижевського у рамках заходу презентувала видання про туристичні ресурси Кіровоградщини та України, зокрема краєзнавчі, які видані нещодавно – монографію Олександра Колотухи «Рекреаційно-туристські ресурси Кіровоградської області» і карту-схему «Височинне Поінгулля та його цікаві місця» відомого кіровоградського географа Андрія Домаранського. 

За інформацією організаторів,  книжковий фестиваль триватиме три дні. Під час проведення «Весняного книговиру» проводитиметься збір книг для бібліотек військових частин в рамках акції «Бібліотека українського воїна».

Кожен бажаючий може долучитися до акції та подарувати  сучасне українське видання (художня література, періодика) для бібліотеки місцевої військової частини.

Крім цього, під час триденного фестивалю на кіровоградців чекають зустрічі з поетами, прозаїками, публіцистами, перекладачами, членами Національної спілки письменників України Ольгою Полевіною та Олександром Архангельським.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1563