На головній площі Кропивницького стартував передноворічний концерт (ФОТО)

25.12.2019 11:46
image

В обласному центрі на площі Героїв Майдану стартували виступи аматорських колективів із різних куточків області сьогодні, 25 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, концертна театралізована програма проводиться традиційно четвертий рік поспіль у різдвяному містечку.

«Ми брали участь у цьому заході ще із самого початку, тому бачимо те, наскільки все розвивається. Дуже приємно, що ми стали збирати ще більше бажаючих трохи розвеселитися, не дивлячись на таку погоду. Я у захваті від щорічних зустрічей, адже разом із всіма колективами відчувається дух свята. Впевнена, що ми і надалі із радістю будемо збиратися на цій сцені» , - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця Мошоринського сільського Будинку культури Знам’янського району Анна Кавецька.

Протягом всього заходу для гостей виступали колективи з Будинків культури Голованівського, Компаніївського, Петрівського та Знам’янського районів.

«Я випадково сьогодні опинилася у центрі міста і приємно здивована. Не знала, що у нас окрім відкриття ялинки перед Новим роком щось відбувається у місті. Я вдячна тим колективам, які приїхали до нашого міста та все ж допомагають відчути новорічний настрій», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Світлана Стоцька.

Протягом п’яти днів на сцені виступатимуть 25 аматорських колективів, тож усі бажаючі зможуть насолодитися виступами, які розпочинатимуться о 12-й годині.

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1181