«На Інтері - Головна ялинка країни» подарує гарний настрій  

13.12.2019 14:31
image

До Нового року «Інтер» підготував для телеглядачів традиційний подарунок – великий святковий концерт «На Інтері – Головна ялинка країни», який глядачі побачать 31 грудня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили на телеканалі.

Символічно, що місцем проведення новорічного концерту стала Національна опера України, яка за свою більш ніж столітню історію пережила багато, але завжди залишалася для людей точкою опори – символом світла, радості і свята. На її сцені зберуться головні зірки країни. І саме тут в новорічну ніч ведучі концерту – Анастасія Даугуле, Андрій Доманський та Андрій Данилевич – привітають всю країну зі святом, яке об'єднує всіх людей, - з Новим роком.

«Святкування Нового року – це традиція. Це те, що незмінно. Кожен хоче увійти в Новий рік з певним настроєм – світлим і легким. Є така прикмета: як зустрінеш рік, так його і проведеш. Кожен намагається налаштуватися на ту хвилю, яку він би хотів зловити в наступному році. Тому ми хочемо нашим концертом і всім новорічним програмуванням 31 грудня створити відчуття свята і відчуття стабільності. Що б в світі не відбувалося, вітру змін, які періодично бувають і в країні, і в житті кожного, – вляжуться. Залишиться головне – близькі люди, сім'я, рідні, з ким ми святкуємо Новий рік. І цей настрій, відчуття чогось нового, відчуття дива, яке повинно відбутися, виникає в цю ніч не тільки у дітей, але і у дорослих. Ми хочемо саме цю емоцію і дати глядачам, – говорить керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

Концерт відкриє кавер на легендарну композицію Глорії Гейнор I will survive у виконанні ведучих телеканалу «Інтер». Також вони проведуть глядачам музичну подорож по Національній опері: двері відчинить Олександр Лук'яненко, на вході гостей зустріне Жанна Тихонова, в гардеробі – Андрій Доманський, Анастасія Даугуле і Роман Кадемін, в буфеті келих шампанського подасть Андрій Данилевич.

У концерті «На Інтері – Головна ялинка країни» з глядачами своїм гарним настроєм також поділяться улюблені артисти: Софія Ротару, Таїсія Повалій, Олег Винник, Ірина Білик, Monatik, Макс Барських, Злата Огневич, Віталій Козловський, Влад Ситник та інші зірки. Вони виконають свої версії пісень з улюблених кінофільмів, представлять безумовні хіти і нові пісні, які вся країна буде наспівувати в 2020-му.

На глядачів чекають дивовижні творчі колаборації та експерименти: маестро Володимир Гришко вийде на сцену з Аліною Башкіної, Андрій Доманський об'єднається з групою AVIATOR, виступ дуету Anna Maria прикрасить неймовірний танець прем'єрів Національної опери Катерини Кухар і Олександра Стоянова, а ведуча програми «Жди меня. Україна» Жанна Тихонова заспіває з хлопцями з дитячого хору «Ластівка».

А Ірина Білик перетвориться в фатальну ворожку, Олег Винник стане суддею конкурсу краси, дівчата з групи Open Kids закотять піжамну вечірку, а Коля Серга перетвориться в Остапа Бендера і станцює уві сні.

На глядачів чекає ще один сюрприз. Всі зірки, що стали учасниками концерту, передали на благодійний аукціон «Інтер-дітям» календарі на 2020 рік зі своїми побажаннями і автографами, а також речі зі своїх колекцій. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання апарату УЗД для Національного інституту педіатрії, акушерства і гінекології. 

Не пропустіть добрий, світлий, яскравий і масштабний концерт «На Інтері – Головна ялинка країни» – 31 грудня о 22:30! Зустрінемо новий 2020-й рік разом! 

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 703