На «Інтері» настає «Час будувати»

06.10.2017 12:37
image

Керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна розповіла про новий проект Оксани Марченко "Час будувати", який з'явиться в ефірі через пару місяців. Про це  повідомили сайту DOZOR  на телеканалі.

 «Проект, на який ми покладаємо великі надії не просто як на телевізійний проект, а як на якусь подію, яка в цілому щось може в країні змінити, - це "Час будувати" з Оксаною Марченко. Проект, який більше, ніж телебачення спочатку. Оксана прийшла до нас з цією ідеєю, досить несподіваною – оскільки мільйони людей люблять і знають Оксану, як ведучу успішних розважальних шоу. Новий проект – про інше. Це відомий американський формат, який реалізований в США і в ряді європейських країн з високими рейтингами. На українському телебаченні такого ще не було. У наш непростий час проект "Час будувати" дає віру в те, що кожен може щось змінити. Ми часто ці слова промовляємо, всі знають, що ти сам господар свого життя і так далі. Але в цілому – це просто слова для багатьох людей. Буквально в цій програмі ми показуємо, що так – можна змінити життя для кого-то, і для себе теж», - інформують на телеканалі.
 «Згідно з умовами формату, учасниками проекту "Час будувати" стануть люди, які дуже потребують житла і які, другий критерій, є дуже гідними. Вони є прикладом, зразком для наслідування, їх поважають сусіди, люблять родичі, вони соціально активні, самі здатні комусь допомагати. Але через різні обставини їх життя склалося таким чином, що вони в будь-який момент можуть опинитися на вулиці або у них жахливі житлові умови. Протягом години на екрані ми будемо бачити як змінюється життя людини. Звичайно, на краще. Це унікально», - зазначають на телеканалі.

 Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 929