На «Інтері» в одній передачі – кінь, змії і автомат Калашникова!

24.03.2018 11:16
image

У неділю, 25 березня, о 18:00 дивіться в ефірі телеканалу «Інтер» новий випуск вражаючого, яскравого і затишного дитячого талант-шоу «Крутіше всіх»! У цій програмі відразу 9 учасників доведуть всій країні, що вони в своєму хобі – найкрутіші! Про це повідомили медіапорталу DOZOR  на телеканалі.

У цієї учасниці талант-шоу – сталеві м'язи, залізний характер, вона неймовірно працьовита, а ще – зовсім не боїться висоти. 8-річна чемпіонка світу з pole sport Поліна Корнієнко не тільки покаже свою майстерність всій країні, але і зробить з ведучих програми справжніх Суперменів. Адже pole sport – це силові, гімнастичні і акробатичні трюки на пілоні. Один з елементів, названий на честь кіногероя, провідні спробують виконати самостійно.

Тато ще одного учасника цього випуску, 5-річного Дарія Папета, тепер точно знає, що трапиться, якщо дитині не дозволити завести кошеня: він заведе змію. Тато Дарія багато разів пошкодував про своє рішення, він вже був би радий дати притулок і велику котячу родину, але... пізно. Дарій прийде в студію програми не один, а з вихованцем – полозом-альбіносом Танатосом!

9-річна Віка Маричева з Сумської області притягує до себе не тільки захоплені погляди хлопчаків, але і різні залізні предмети! У цей вечір чудо-дівчинка продемонструє і підтвердить свою унікальну здатність під прицілом телекамер.

Її ровесниця, Ліза Баранова, вийде на сцену талант-шоу з конем! Незважаючи на юний вік, дівчинка вже призер багатьох змагань з кінного спорту. Вона розповість, як управляється зі своїм коханим "транспортом" і навіть пригостить провідних спеціальними кінськими цукерками.

Павло Гавриченко (9 років), Софія Малюга (10 років) і Ксенія Наумова (8 років) не на жарт захоплені скіпінгом – стрибками через скакалку. Але те, що вони витворяють з цим нехитрим спортивним інвентарем, дуже далеко від дворових або шкільних вправ! Вони стрибають окремо і синхронно, використовуючи одну і кілька скакалок ... Загалом, це однозначно той випадок, коли краще один раз побачити!

З 9-річним Дмитром Рибницьким жарти погані: він добре розбирається в вогнепальній зброї, може зібрати й розібрати автомат і по фотографії визначити, чим цього разу забезпечили зброярі Голлівуду чергового Джеймса Бонда. А ще хлопець – підприємець!

7-річний мистецтвознавець Демір Бюкен приїхав на талант-шоу з Туреччини. До 4 років хлопчик взагалі 

не розмовляв. Зате коли заговорив, виявилося, що у дитини – неймовірно розвинений інтелект і його всерйоз цікавить живопис! Чим Демір вразить провідних і глядачів "Крутіше всіх"?

Не пропустіть неймовірний мікс дітей і тварин на одній сцені в цю неділю, 25 березня, о 18:00 на телеканалі "Інтер"! Спеціальний гість випуску - яскрава і позитивна Світлана Тарабарова!

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 633