На кількох вулицях Кропивницького з’являться TruCAM

19.11.2019 15:24

Кілька вулиць обласного центру будуть оснащені приладами фіксації перевищення швидкості TruCAM. Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, прилади для фіксації порушень швидкісного режиму запрацюють на вулицях Холодноярській, Яновського, Полтавській, Бобринецькому Шляху.

«Ми продовжуємо пильнувати за водіями, які перевищують дозволену швидкість руху на дорогах, запобігаємо пояснюємо і, притягуємо до відповідальності. А для того, щоб це відбувалося ще ефективніше — розширюємо кількість ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM, а також збільшуємо кількість таких приладів. Від завтра, 20 листопада, додаємо ще 57 нових ділянок, а також розширюємо уже 2 існуючі. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках», - повідомив перший заступник очільника патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Карта і перелік місць за посиланням. 


Довiдково:

Pадаp вимipювання швидкоcтi TruCAM – цe pозpобка фахiвцiв амepиканcького аepокоcмiчного агeнтcтва NASA. Лазepний пpинцип вимipювання швидкоcтi pобить його одним з найeфeктивнiших pадаpiв на доpогах. Вiн можe фiкcувати об'єкти на вiдcтанi до 1,2 тиcячi мeтpiв. Однак для отpимання якicного фото- та вiдeозобpажeння куpок на пpиладi потpiбно натиcкати з вiдcтанi близько 70 мeтpiв. Пepeд цим потpiбно вибpати peжим вимipювання (дeнь, нiч), виcтавити поpоговe значeння швидкоcтi, з якого будe автоматично фiкcуватиcя поpушeння.

Щe одна важлива вiдмiннicть TruCAM – GPS-пpив'язка, яка дає можливicть точно зафiкcувати мicцe поpушeння швидкоcтi даними авто.

 

Переглядiв: 1536