На Кіровогорадщині розпочався проєкт опитувань молоді

19.03.2024 15:51

На Кіровоградщині розпочався проєкт опитувань молоді U-Report віком 14-24 років. Він присвячений питанням довкілля, волонтерства, медіаграмотності тощо та впроваджується за підтримки Unicef. Про це повідомили організатори.

Результати опитувань допомагають доносити думку молоді до ключових стейкхолдерів для започаткування сталих змін.

«Україна стала першою в Європі країною, де у 2015 році запрацював проєкт. Відтоді до опитувань долучилися близько 142 тисяч респондентів», - зазначають організатори і додають, опитування U-Report допомогли переконати місцеву владу відкрити молодіжний центр у Львові, розпочати національну програму з розвитку підприємництва, створити послуги з підтримки психічного здоров’я на початку пандемії COVID-19.

Водночас результати опитувань були враховані під час формування Національної молодіжної стратегії в Україні до 2030 року.

Організатори закликають молодь активніше долучатися до проєкту. Для цього створили чат-бот у Telegram - http://t.me/ureportukrainebot.

Про результати інформують на сайті  та у соцмережах: Instagram: https://www.instagram.com/ureport.ukraine і Facebook. https://www.facebook.com/ureportukraine

«Головна задача платформи – через ваші відповіді стати рушієм змін, які є актуальними та важливими саме для вас! Адже завдяки вашим відповідям різноманітні громадські та міжнародні організації, державні установи бачать те, чим насправді живе і цікавиться молодь. Ці знання допомагають їм ініціювати саме ті програми і проєкти, які молоді дійсно потрібні! Тож, коли ви проходите анонімні опитування в U-Report, то генеруєте зміни у суспільстві», - йдеться у зверненні до молоді.

Переглядiв: 386