На Кіровоградщині 20 дітям-сиротам придбають житло

06.12.2018 07:15

На Кіровоградщині ще 20 дітям-сиротам планують придбати житло. Про це  медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.  

Так, члени комісії щодо визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано у 2018 році субвенцію з держбюджет розглянули 24 пропозиції від дванадцяти територій області стосовно придбання 23 квартир (або будинків) для дітей-сиріт і осіб з їх числа та 1 будинку для дитячого будинку сімейного типу.

Під час засідання представники міст і районів представили усі пропозиції, надавши необхідні пакети документів та фотоматеріали. Після обговорення члени комісії ухвалили рішення про підтримання 21 пропозиції, а ще 3 направили на доопрацювання. Їх розглянуть на наступному засіданні, яке відбудеться цього місяця.

Таким чином, комісія дала дозвіл на придбання житла для дітей сиріт або осіб з їх числа за пропозиціям міст Кропивницький (4 об'єкти), Знам'янка (1 об'єкт), Олександрія (2 об'єкти) та селища Нова Прага (1 об'єкт). Також буде придбано житло за пропозиціями районів: Онуфріївського (2 об'єкти), Долинського (4 об'єкти), Кіровограда (3 об'єкти) та по 1 об'єкту за пропозиціями Бобринецького, Добровеличківського і Знам'янського. Також члени комісії підтримали пропозицію щодо придбання житлового приміщення для дитячого будинку сімейного типу в Олександрійському районі.

Переглядiв: 652