На Кіровоградщині безвісти зник 52-річний чоловік

26.01.2021 08:50
image

В Олександрії пішов з дому і не повернувся 52-річний Віталій Карпінський у неділю, 24 січня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила дружина зниклого Ірина.

«О 8 ранку він пішов начебто на рибалку на Войнівське водосховище,  взяв з собою дві вудочки, але не взяв ящик на якому зазвичай рибалить. Значить він не планував там довго бути. До дому він так і не повернувся», - розповіла дружина.

Того ж дня своїми силами, разом з рідними та друзями жінка пішла на пошуки чоловіка, однак жодних результатів вони не дали. Телефон чоловіка не відповідає.

На місце також приїжджали правоохоронці, які зареєстрували факт зникнення.

«На даний час ми в підвішеному стані, ми не можемо з’ясувати, коли останній раз телефон був на зв’язку, водолаза не дають і ми навіть не знаємо куди йти. На місце приїжджала поліція. Вони об’їхали ставок, але нічого не знайшли. Зрозуміло, що зараз холодно і не дай Бог, якщо він втопився ніде він не випливе. У службі порятунку відповіли: «Якщо ви знаєте точно, де він втопився, ми тільки тоді будемо пірнати". А там відкрили канал, навіть якщо він і втопився, то течією тіло може віднести Бог знає куди», - додала жінка.

Рідні оголосили розшук чоловіка, оскільки не впевнені, що він міг бути на рибалці. Допускають, що з ним могло щось статися.

В поліції області інформацію підтвердили.

"До поліції з заявою звернулися його рідні. Працівники поліції наразі проводять заходи щодо встановлення місця знаходження громадянина. До пошуків також залучається громадськість та рятувальники, для того, щоб максимально швидко встановити місце знаходження зниклого", - зазначили в поліції обалсті.

Рідні чоловіка звертаються до усіх, хто знає про місцезнаходженння Віталія Карпінського, повідомити інформацію за номером 102 або 0689841183.

Переглядiв: 8719