На Кіровоградщині більше сотні людей покінчили життя самогубством

22.08.2020 07:10

На Кіровоградщині за перше півріччя 121 людина покінчила життя самогубством. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області в інформаційному запиті.

Відомо, що найбільша кількість справ внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом самогубства була в Кропивницькому відділі поліції – 21. На другому місці Новоукраїнський та Олександрійський міські відділи поліції, в яких відкрили по 9 проваджень. У Знам’янському відділі поліції та Олександрійському районному відділенні було по 6 випадків самогубства.

Ще по 5 осіб покінчили з життям в Компаніївському та Бобринецькому районах. У Долинському, Петрівському та Світловодському відділах зареєстровано по 3 факти, у Вільшанському, Благовіщенському, Новоархангельському та Устинівському – по 2. Ще один випадок зафіксували у Новгородківському відділі поліції.

Зауважимо, що чотири особи, які вчинили самогубство, були неповнолітніми. Такі факти були зареєстровані у Бобринецькому, Вільшанському, Маловисківському та Новоукраїнському районах.

Крім цього, за аналогічний період зареєстрували ще 9 спроб самогубства (Кропивницький – 5, Світловодський – 3, Олександрійський – 1).

Також за шість місяців в області до ЄРДР внесли 7 відомостей за фактом доведення до самогубства. Так, в Петрівському районі зареєстрували 3 справи, Голованівський, Новомиргородському, Олександрійському і Знам’янському по 1 факту.

Переглядiв: 830