На Кіровоградщині близько десяти абітурієнтів не з'явилися на ЗНО з іноземних мов

06.07.2020 12:20

На Кіровоградщині на ЗНО з французької, німецької та іспанської мов з'явилося 70% зареєстрованих абітурієнтів сьогодні, 6 липня. Про це у  коментарі медіапорталу DOZOR повідомив очільник обласного управління освіти Володимир Таборанський.

«Із зареєстрованих 30 осіб на ЗНО з іноземних мов з'явилася 21. Загальна явка абітурієнтів склала 70%. У розрізі предметів: на німецьку мову зареєструвалося 23 осіб, а прийшло 17 (кофіцієнт відвідуваності 74%), на французьку мову зареєструвалися 5 абітурієнтів, з яких на тестування з'явилися 3 (60%). Найменша кількість охочих зареєструвалося на ЗНО з іспанської мови - дві особи, у пункт тестування прийшла лише одна (явка 50%)», - зазначив Володимир Таборанський.

За словами посадовця, ЗНО з іноземних мов в області пройшло спокійно: усі абітурієнти мали допустиму температуру і жодних порушень під час екзамену також не було.

Зауважимо, що вже завтра, 7 липня на Кіровоградщині проведуть ЗНО з англійської мови, на яке попередньо зареєструвалися понад дві тисячі осіб.

Переглядiв: 843