На Кіровоградщині чоловіка вбили металевою кочергою

14.01.2022 19:23

У Кіровському районному суді обрали запобіжний захід підозрюваному у вбивстві чоловіка металевою кочергою. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так, вбивство сталося 30 грудня. Підозрюваний у будинку потерпілому наніс останньому 5 ударів в голову металевою кочергою та продовжив наносити удару по тулубу. Від отриманих травм чоловік помер.

Захисник підозрюваного просили застосувати йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, оскільки він не переховується і сприяє в проведенні досудового розслідування.

Згідно з даними слідства, злочин, в якому пред`явлено особі повідомлення про підозру є: закінченим, умисним, тяжким, вчинений у стані алкогольного сп`яніння, від якого настали тяжкі незворотні наслідки - смерть потерпілого. Підозрюваний тривалий час не працює, суспільно-корисною працею не займається, зловживає алкогольними напоями, не має родини, тобто  втрачає сталі соціальні зв`язки.

У результаті клопотання слідчого задовольнили та застосували підозрюваному запобіжний захід у виді тримання його під вартою строком на шістдесят днів – до 1 березня.

 

Переглядiв: 1570