На Кіровоградщині чоловіку, який знищив дерев на 2 мільйона, повідомили про підозру (ФОТО)

31.01.2020 14:27
image

У Знам’янському районі чоловіку, який знищив дерев на 2,7 мільйонів гривень, повідомили про підозру. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За версією слідства, житель Полтавщини в січні 2020 року спільно з чотирма знайомими, яким він надав грошову винагороду, на узбіччі автомобільної дороги спилили 1034 дерев. Підозрюваний запевнив спільників у законності своїх дій, зазначивши, що він отримав дозвільні документи на проведення вказаних робіт.

Деревину завантажили до автомобіля «ДАФ», який мав доставити вантаж до Полтавської області. Водночас встановлено, що роботи провели без відповідних дозвільних документів. Відповідно до проведеного розрахунку, розмір матеріальних збитків, заподіяних злочином становить 2 786 тисяч гривень.

Так, чоловіку повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 246 (незаконна порубка дерев у захисних насадженнях, за попередньою змовою групою осіб, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, мешканцю Полтавщини, який організував незаконну порубку дерев у захисних насадженнях на узбіччі автомобільної дороги в Світловодському районі.

image
image
Переглядiв: 741