На Кіровоградщині фермери самотужки латають ями на дорозі (ФОТО)

19.04.2019 11:18
image

На трасі М-13 «Кропивницький – Платонове» фермери самотужки латають ями на дорозі сьогодні, 19 квітня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив учасник робіт Роман.

За інформацією, жителі області проводять ремонт трохи далі вказівника «Кіровоградська область – Миколаївська область» у бік Клеверного мосту. Планують відремонтувати близько 10 кілометрів дороги.

«Там дуже жахлива дорога, адже навіть вантажній машині складно проїхати. До вказівника «Кіровоградська область» дорога більш-менш нормальна, а далі - забуте Богом місце. Наші великі фермерські господарства після перемовин у суботу вирішили зібрати небайдужих людей для того, щоб нарешті залатати цю проблемну ділянку дороги. До справи долучилися не лише фермери нашої області, а й Миколаївської. Також небайдужі селяни допомагають всім, що є. Кожен фермер, у якого у дворі стоїть якась техніка, зокрема, трактор чи бульдозер, надав її  нам для роботи. Ми щебенем та піском латаємо ями», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Роман.

Загалом до ремонтних робіт долучилися 30 чоловік із сіл Рябоконєва, Новогригорівки та Перчунове. Небайдужі фермери мають для роботи близько 20 одиниць техніки, зокрема, трактори, навантажувачі, самоскиди та бульдозери.

image
image
image
Переглядiв: 5361