На Кіровоградщині головний архітектор одного з районів постане перед судом

10.09.2019 11:40

Справу головного архітектора одного з районів Кіровоградщини, якого викрилина отриманні хабара, направили до суду. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, посадовець вимагав 600 доларів. 

За інформацією, операцію з викриття  було проведено у червні цього року спільно з працівниками УЗЕ в області та слідчими Кропивницького ВП. Посадовець вимагала по 200 доларів США за видачу паспорту прив’язки на розміщення двох тимчасових споруд на території району. Неправомірну вигоду за отримання цих паспортів фігурантка вимагала та отримала у своєму службовому кабінеті та була викрита на гарячому. Правоохоронцями виявлено та вилучено кошти неправомірної вигоди у сумі 400 доларів США та ще 200 доларів, які були ідентифіковані та передані в якості хабара днями раніше.

Підозру оголосили за ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Переглядiв: 1094