На Кіровоградщині хочуть започаткувати реабілітаційний проект

17.10.2019 11:22

Громадські організації учасників АТО/ООС ініціюють започаткування реабілітаційного проекту «Власна справа». Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.

Так, АТОвці озвучили ідею щодо розробки та реалізації реабілітаційної програми, що передбачає ведення власної справи в аграрноу секторі.

На переконання атовців, проект допоможе демобілізованим бійцям краще адаптуватися до мирного життя. Крім цього, завдяки фермерській діяльності, ветеранська спільнота зможе вирішувати проблемні питання бійців, дбати про власні родини та сім’ї загиблих військових, а також розвивати громаду.

Після обговорень шляхів реалізації відповідного проекту заступник голови ОДА Сергій Коваленко доручив відповідним службам опрацювати питання щодо прошуку вільних земельних ділянок та подальшого юридичного супроводу проекту. Подальші кроки реалізації проекту будуть розглянуті на наступному засіданні.

Учасники «круглого столу» також розглянули можливість реалізації проектів атовців через регіональний Фонд підтримки підприємництва.

Переглядiв: 708