На Кіровоградщині ледь не загинув малюк

24.06.2019 10:36

В Олександрії поліцейські врятували життя малюка, який ледь не загинув через недбалість батьків. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

За інформацією, до відділу поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те,  що в одному з будинків чутно крики дітей. За викликом на місце події терміново прибув наряд групи реагування патрульної поліції, який встановив, що у домоволодінні без нагляду дорослих знаходяться малолітні діти.

Двоє старших віком близько двох та трьох років перебували на подвір’ї, а тим часом із будинку продовжував лунати крик малюка. Один із поліцейських зайшов до помешкання і побачив, що мотузка, якою до дитячого ліжка була прив’язана іграшка, знаходилася на шиї дитини та вже почала затягуватися.

Зорієнтувавшись у ситуації, правоохоронець розплутав мотузку та викликав швидку медичну допомогу. Після огляду домоволодіння та враховуючи умови проживання малечі, на місце викликали представника служби у справах дітей. Малюків помістили до дитячої обласної лікарні.

Стосовно 32-річної матері працівники поліції склали адміністративні матеріали, а також підготовили подання до міської ради щодо вилучення дітей із родини.  

Переглядiв: 1501