На Кіровоградщині молодий тато потребує допомоги для боротьби з тяжкою хворобою

22.11.2018 14:20
image

29-річний Родіон Дубінін - житель села Суботці, що на Кіровоградщині, потребує термінової фінансової допомоги для боротьби з онкологічним захворюванням. Про це сайту DOZOR повідомили родичі чоловіка.

За інформацією, Неходжкінську лімфому  батьку 2-річного сина Родіону Дубініну діагностували навесні цього року. Тоді чоловік пройшов повне обстеження в Інституті раку у Києві, а згодом – лікування в одній з приватних столичних клінік.

Після цього Родіону стало краще, але хвороба знову дала про себе знати і стан молодого чоловіка погіршився – впав рівень лейкоцитів та гемоглобіну.

«Радіку стало гірше, жахливі головні болі, блювота, запаморочення, ми знову в клініці. При здачі аналізів кісткового мозку, виявлено, що клітини пухлини зачіпають головний мозок. Був створений консиліум лікарів, онлайн-консиліум з лікарями з Ізраїлю і Америки. Було прийнято рішення - додаткова хіміотерапія із застосуванням нових препаратів. З 31 жовтня вже сплачено 146 тисяч гривень, вже є борг в клініці 36 тисяч.  Скільки ми ще будемо тут, не знаємо. Зараз капають кров, піднімають лейкоцити. Допоможіть нам будь ласка, він дуже бореться за своє життя, він дуже хоче додому, до своєї сім'ї, до дружини, до синочка. У нас вже немає де взяти, що можна було продати, продано, кредити взяті, сподіваємося на ваше розуміння і допомогу», - повідомляє матір Родіона Дубініна Анжела Величко.

Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на картки ПриватБанку:  5168 7427 1633 8896 мама Величко Анжела Михайлівна – мама Родіона, 4149 4978 7169 1152, Тетяна Дубініна, - дружина.

За більш детальною інформацією можна звернутися за номером матері хворого: 0666994849.

Переглядiв: 4426