На Кіровоградщині наркоторговець намагався уникнути в’язниці підкупом високопосадовця поліції

21.01.2022 10:23
image

Житель Олександрії, аби не бути притягнутим до кримінальної відповідальності за збут наркотиків, намагався підкупити хабарем (8 тис доларів) керівника райвідділу поліції. Наразі   за свої дії  відповідатиме перед судом. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

Нагадаємо, викриття незаконної пропозиції відбулось у вересні минулого року.

Чоловік, аби не потрапити за ґрати за зберігання  наркотичних засобів, та подальше невжиття працівниками поліції  заходів щодо документування відносно нього незаконної діяльності, запропонував та надав посадовцю поліції неправомірну вигоду у розмірі 8 тисяч доларів. При цьому  обіцяв надавати  керівнику районного відділу поліції щомісячні платежі і надалі.
 
За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено.
 
Обвинувальний акт за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України скерували до суду. Обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі.
 
 
Переглядiв: 667