На Кіровоградщині переселенці не зможуть отримати доступне житло

23.12.2018 11:00

На Кіровоградщині переселенці не зможуть скористатися програмою «Доступне житло» в цьому і наступному роках. Про це йдеться на сторінці керівника «Всеукраїнської асоціації переселенці» Руслан Калінін, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, у бюджеті цього року на реалізацію програми передбачено 100 мільйонів гривень. У листопаді програма знову запрацювала і гроші надійшли до областей.

«У Кіровоградській та Луганській областях фактично відсутні об'єкти, які потрапляють під програму. Таким чином, людям нема з чого обирати. Через цю ситуацію не будуть витрачені близько 12 мільйонів гривень і гроші повернуться до бюджету. Ситуація просто абсурдна. Закладено всього 100 мільйонів гривень, але навіть ці кошти не будуть витрачені. Близько 30 сімей не зможуть отримати квартири в цьому році. Але найгірше, що ці кошти не можна буде використовувати і в наступному. І це не тлі того, що вже більше 10 тисяч заявок на участь в програмі, і немає будь-яких альтернативних житлових програм для переселенців», - пише Руслан Калінін.

 

 

Переглядiв: 612