На Кіровоградщині перевірили завершене будівництво об’їзної дороги (ФОТОФАКТ)

06.06.2018 10:51
image

На Кіровоградщині за участі очільника Укравтодору Славоміра Новака та керівництва області відбулася перевірка виконання робіт на будівництві  автомобільної дороги загального користування місцевого значення  в обхід м. Знам′янка вчора, 5 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі автомобільних доріг.

Так, загальна кошторисна вартість робіт становить 141,247 мільйонів гривень. За інформацією, будівництво  автомобільної дороги в обхід  м.Знам'янка    дозволить знизити собівартість перевезень вантажів, поліпшити внутрішньогосподарські зв’язки, дасть змогу забезпечити рух транзитного автомобільного транспорту з розрахунковою швидкістю 120 км/год та ліквідувати аварійно-небезпечну ділянку у м. Знам'янка.  Наразі транспорт по об’їзній дорозі вже курсує.

Довідково:

Автомобільна дорога в обхід міста Знам'янка має велике економічне значення для Кіровоградської області, з'єднуючи  ряд населених пунктів з дорогами  державного значення Київ -Знам'янка, Знам'янка -Луганськ-Ізварине  та місцевого значення  Знам'янка - Подорожнє .

Запроектована дорога в обхід міста Знам'янка на ділянці км 0+000-км 6+400 місцевого значення  розташована в Знам`янському районі Кіровоградської області.  Траса прокладена в обхід міста Знам`янка з північної сторони. Будівництво дороги  передбачено двома ділянками – км 0+000 – км 3+000  протяжністю 2,958 км  та км 3+000 – км 6+400 протяжністю 3,400 км.

image
Переглядiв: 1329