На Кіровоградщині підприємство працювало без дозволів на роботи підвищеної небезпеки

25.10.2021 11:20

На Кіровоградщині працівник управління Держпраці в області під час перевірки ТОВ «Агроальянс ЛТД» зафіксував відсутність дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки з легкозаймистими рідинами на складі паливо-мастильних матеріалів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні.

Так, мова  йде про виробництво (виготовлення), використання, переробки, зберігання, транспортування, застосування, утилізації та знешкодження вибухопожежонебезпечних і небезпечних речовин 1 і 2 класу небезпеки, горючих рідин, маса яких дорівнює або перевищує значення нормативів порогових мас, що визначені постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2002 р.№ 956“Про ідентифікацію та декларування безпеки об’єктів підвищеної небезпеки”;

- газонебезпечні роботи та у вибухопожежонебезпечні та/або пожежонебезпечні зони, злив,  очистку, нейтралізацію резервуарів, тари та інших ємностей з-під нафтопродуктів, кислот, лугів та інших небезпечних речовин, в тому числі радіоактивних, відповідно до переліку видів робіт підвищеної небезпеки постанови Кабінету міністрів України.

Також  суб’єктом  не подано повідомлення про результати  ідентифікації об’єкта підвищеної небезпеки за формою ОПН-1 на розгляд до Управління Держпраці у Кіровоградській області.

Керівнику підприємства вручать припис припис та попередять про негайне припинення робіт підвищеної небезпеки на які відсутні дозволи.  

Переглядiв: 644