На Кіровоградщині планують провести опитування для оцінки стану здоров’я населення

03.12.2020 15:04

На Кіровоградщині планується проведення опитування для оцінки стану здоров’я населення відповідно до основних функцій громадського здоров’я. Про це повідомляє Регіональний центр громадського здоров’я, інформує медіапортал DOZOR.

«Зроблено перший крок на виконання програми розвитку системи громадського здоров’я в Кіровоградській області на 2020-2022 роки. Комунальним некомерційним підприємством «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» підписано угоду з ДУ «Інститут громадського здоров’я ім.О.М.Марзєєва Національної академії медичних наук України» щодо розробки та апробації анкет для оцінки стану здоров’я населення відповідно до основних функцій громадського здоров’я», - йдеться у повідомленні.
«Опитування, яке проводитиме КНП «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради», сприятиме об’єктивізації стану здоров’я населення області, його обізнаності з питань здорового способу життя та формуванню поведінки, спрямованої на збереження власного здоров’я. Очікувані отримані результати будуть підставою для розробки профілактичних заходів збереження здоров’я населення та коригування прийнятої програми розвитку системи громадського здоров’я в Кіровоградській області на 2020-2022 роки», - повідомляють в Регіональному центрі громадського здоров’я.

 

Переглядiв: 421