На Кіровоградщині поліцейські офіцери громади врятували життя бабусі

19.02.2020 13:23
image

Правоохоронці врятували життя 75-річній жительці Олександрійського району. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області. 

Так, жінка  через погане самопочуття опинилася у критичному стані. У своїй оселі жінка впала на підлогу, а вже підвестися самостійно так і не змогла. Місцеві жителі помітили, що бабуся два дні поспіль не виходить із дому, а через вікно побачили - вона лежить без руху.

Старший лейтенант поліції Ярослав Руденко разом зі своїм колегою, лейтенантом поліції Сергієм Колісниковим прибули на місце та вирішили огледіти через вікно обстановку у помешканні. Придивившись уважно, поліцейські зрозуміли, що бабусі потрібна допомога. Тож Ярослав та Сергій миттєво прийняли рішення – відкрили двері та зайшли до будинку.

Пенсіонерка продовжувала лежати на підлозі. Майже дві доби їй довелося прожити в холодній оселі, без води, їжі та ліків.

За викликом правоохоронців до будинку пенсіонерки негайно прибула карета швидкої медичної допомоги та доправила жінку до лікарні. Нині, після пройденого курсу лікування, бабуся вже повернулася додому. 

Переглядiв: 819