На Кіровоградщині попрощалися з військовим, який загинув на Донбасі

29.05.2020 09:50
image

У Суботцях попрощалися з 24-річним уродженцем села Костянтинівка Віталієм Лімборським, який загинув на Донбасі 26 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на "UA: Кропивницький". 

За інформацією, хлопець вступив до лав ЗСУ у 2017 році. Пізніше залишився там за контрактом. За чотири дні до завершення контракту під час виконання бойового завдання на взводному опорному пункті в районі Мар’янки Донецької області він отримав вогнепальне кульове поранення внаслідок пострілу ворожого пострілу. Отримане поранення виявилося фатальним. 

Попрощатися з Віталієм Лімборським прийшли рідні, односельчани, представники обласної і районної влади. 

"Від імені Знам'янського району прийміть найщиріші співчуття, оскільки ви втратили найцінніше - свого рідного сина. Віталій був справжнім захисником та патріотом рідної землі. Пробачте, шановно родино, що не вберегли його. Вічна слава полеглому герою", - додав голова Знам'янської районної ради Василь Смаглюк. 

Рідним вручили грамоту від начальника генерального штабу головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Руслана Хомчака. 

"Коли Віталій підписував контракт я у нього запитав:" Віталію, ти дійсно цього хочеш?". Він відповів:" Так, я хочу, щоб мною пишалися". Ми ним пишаємося. Вічна пам'ять. Слава Україні!", - розповів начальник штабу 363 окремого батальйону охорони та обслуговування капітан Артем Короїд. 

Як раніше повідомляв DOZOR, на Донбасі загинув 24-річний уродженець села Костянтинівка Суботцівської сільської ради Віталій Лімборський.

Переглядiв: 1226