На Кіровоградщині повідомили про підозру членам банди, яка продавала наркотики

02.06.2021 09:38
image

На Кіровоградщині повідомили про підозру трьом членам злочинної групи, яка створила нарколабораторую з виробництва амфетаміну та метамфетаміну. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, наркотики виготовляли в домашніх умовах за місцем свого проживання. Один з чоловіків володів спеціальними знаннями у хімічній сфері та займався виготовленням речовин.

Збут готової для реалізації наркотичної речовини забезпечували інші учасники групи кількома шляхами: безпосередньої реалізації покупцям із забезпеченням конспірації, через дилерів та так звану систему закладок.

За результатами проведених обшуків у членів групи вилучено прекурсори, розфасовані психотропи, банківські картки, засоби мобільного зв’язку, а також обладнання для виготовлення та  фасування товару.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділу Управління Служби безпеки в Кіровоградській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Переглядiв: 470