На Кіровоградщині позапланово перевіряють стан пожежної безпеки будівель  

20.12.2019 08:49
image

Рятувальники Кіровоградщини провели позапланові перевірки стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей в Світловодську та Олександрії. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі порятунку.

Так, фахівці Світловодського, Олександрійського міськрайонних відділів та Петрівського районного сектора Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводять перевірки на території своїх районів Співробітники ДСНС ретельно інспектують наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, наявність та стан евакуаційних виходів, електрогосподарства, протипожежних джерел водопостачанням, систем протипожежного захисту.

Також під час перевірок із персоналом, вихованцями чи учнями ЗНЗ проводять учбову евакуацію з будівлі та вивчають порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації

Відповідно до плану перевірок, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної та техногенної безпеки з учнями навчальних закладів, педколективами та працівниками закладів, установ, організацій, гуртожитків, торговельно-розважальних центрів.

image
Переглядiв: 408