На Кіровоградщині припинили діяльність «конвертаційних центрів»

15.11.2019 15:01

На Кіровоградщині працівники податкової міліції припинили діяльність трьох «конвертаційних центрів» та двох «центрів мінімізації митних платежів». Про це медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні фіскальної служби області.

Так, протягом січня-жовтня за матеріалами оперативних підрозділів шоловного управління ДФС у Кіровоградській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 49 кримінальних правопорушень економічної спрямованості.

Закінчено розслідування та направлено до суду 19 кримінальних проваджень у тому числі одне кримінальне провадження відносно учасників організованої злочинної групи. 23 особам оголошено підозри про скоєння злочинів.

В результаті вжитих співробітниками податкової міліції Кіровоградщини заходів, бюджет додатково отримав 7,0 млн.грн. за рахунок відшкодування збитків по закінчених кримінальних провадженнях, 10,7 млн. грн. за рахунок сплати донарахованих сум по суб’єктах господарювання, які користувалися послугами «конвертаційних центрів» та 5,3 млн.грн. за рахунок додатково сплачено митних платежів.

Переглядiв: 647