На Кіровоградщині провели «День без відходів» (ФОТО)

30.09.2019 06:45
image

У Помічнянській ОТГ учні та педагоги ЗОШ №1 провели «День без відходів». Про це медіапорталу DOZOR повідомили в регіональному відділення Асоціації міст України.

У рамках заходу на різних локаціях відбувалася низка активностей, спрямованих на подолання екологічних проблем та згуртування учнів та вчителів з різних шкіл міста.

Учні і викладачі спільно вчились правильно сортувати відходи, знайомились з масштабами екологічних проблем, вчились  саджати дерева -  робили все можливе аби згуртувати громаду і дати можливість кожному усвідомити, що тільки спільними зусиллями можна досягти успіху у будь-якій справі!

«ZERO WASTE DAY, фантастичний день, що подарував безліч позитивних емоцій дорослим і дітям, та показав шляхи формування життєво важливих навичок! Найголовніше, що зроблено ще один крок для  усвідомлення того, щоб зробити кращою свою школу, своє місто, свою державу, планету може кожен, маючи бажання і доклавши трохи зусиль»,  -зазначила начальник відділу освіти Помічнянської ОТГ Ніна Семашко.

"День без відходів"  - це частина реалізації екологічного просвітницького  проекту Zero Waste School.  За 5 місяців до його реалізації вже долучилось більше півтисячі школярів Помічнянської ОТГ.

image
Переглядiв: 477