На Кіровоградщині псевдопрацівника банку підозрюють у заволодінні чужих грошей (ФОТО)

16.02.2021 07:31
image

В обласному центрі затримали жителя області, який представляючись працівником банку знімав кошти з банківських рахунків осіб. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

Так, відомо, що підозрюваний телефонував клієнтам і представлявся працівником банку. У ході розмови чоловік уточнював реквізити банківських карток. Після представляючись іменем потерпілих перераховував з їхніх карток кошти на свої рахунки.

Таким чином чоловік заволодів майже 100 тисячами гривень.

У результаті співробітники кіберполіції спільно зі слідчими обласної поліції встановили особу, яка підозрюється в шахрайських діях.

За місцем проживання чоловіка провели обшуки, під час яких знайшли  речові докази, що вказують на причетність особи до вчинення кримінальних правопорушень.

image

За даним фактом було розпочато кримінальну справу за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. У разі доведення провини підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

Нині вирішується питання щодо повідомлення кропивничанину підозри та обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

image
Переглядiв: 1388