На Кіровоградщині рослідують причини пожежі, внаслідок якої загинуло троє дітей

12.03.2018 15:50
image

Очільник області просить відповідні служби вжити невідкладних заходів щодо пожежі, в якій загинуло троє дітей. Про це сайту DOZOR під час апаратної наради повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

"Пожежна безпека - це надзвичайно важливо. Недопустимо нехтувати правилами поводженням з вогнем, - наголосив очільник області. - Прошу усі відповідні служби вжити невідкладних заходів як для розслідування цієї події, так для профілактики подій, які на жаль сталися", - повідомив Сергій Кузьменко.
"За даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 166 Кримінального кодексу України "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною". Причини пожежі встановлюють у ДСНС, причини загибелі дітей встановлють експерти. Попередня причина смерті – отруєння чадним газом», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник поліції області Віталіна Бевзенко.

Як раніше повідомляв DOZOR, у Верблюжці Новгородківського району у пожежі загинуло троє дітей.

"Під час пожежі у житловому будинку загинуло троє дітей 2014, 2015 та 2017 років народження, яких без нагляду залишила рідна матір. Бійці ДСНС разом із командою місцевої пожежної охорони оперативно прибули на місце події та, на жаль, врятувати дітей вже не вдалося. Наразі фахівці з'ясовують причину пожежі та смерті. Сподіваюсь, що у горе-матері також спитають - що саме спонукало її залишити трьох малолітніх дітей одних у будинку та піти по своїх справах. А я звертаюсь до батьків з проханням з відповідальністю ставитися до своїх батьківських обов'язків та в жодному разі не залишати дітей без нагляду", - повідомив начальник управлінн ДСНС області Віталій Миронюк.

Дар'я Серватюк 

 

 

 

Переглядiв: 1051