На Кіровоградщині розслідують справу щодо зґвалтування та смерті жінки

22.06.2020 11:50

Ленінський районний суд розглядає справу щодо зґвалтування та смерті 56-річної жительки Маловисківського району. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, відомо, що ймовірним ґвалтівником є 44-річний чоловік, який вчинив злочин у селі Гаївка Маловисківського району. Жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла вже наступного дня після зґвалтування. Підозрюваного у злочині затримали того ж дня. Наразі він знаходиться в СІЗО.

Як зазначається в ухвалі суду, термін досудового розслідування слідчий запропонував продовжити у зв`язку з особливою складністю провадження, яка викликана вчиненням умисного особливо тяжкого злочину вчиненого при кваліфікуючих обставинах, вилученням під час проведених оглядів місць події значної кількості об`єктів, проведенням значної кількості слідчих (розшукових) дій, призначенням та проведенням необхідних судових експертиз, які відносяться до категорії складних та довготривалих.

Відтак слідчий суддя ухвалив продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 44-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 152, ч. 2 ст.121КК України до серпня цього року.

  

Переглядiв: 4372