На Кіровоградщині шукають вчителів

13.01.2020 12:57

У закладах освіти Кіровоградщини бракує педагогів. Наразі заклади освіти потребують 11 вчителів, повідомили медіапорталу DOZOR в обласному центрі зайнятості.

Так, наразі потрібні вчитель закладу загальної середньої освіти, вчитель-логопед, вчитель-дефектолог та ін.

Своїм працівникам роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4723 грн) до 6763 гривень.

Фахівці-педагоги потрібні у Благовіщенському, Добровеличківському, Знам'янському, Кропивницькому, Маловисківському та Петрівському районах Кіровоградщини. Зокрема, в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Благовіщенської районної ради Кіровоградської області необідний вчитель-реабілітолог. Заробітна плата – 6 763 грн.

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Добровеличківської районної ради Кіровоградської області потребує вчителя-дефектолога та пропонує 4 900 гривень зарплати. Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка шукає вчителя закладу загальної середньої освіти та платить 4 800 гривень. Знам'янський інклюзивно-ресурсний центр Знам'янської міської ради також шукає вчителя-дефектолога та пропонує 5 108 гривень заробітної плати.

Крім цього у КЗ «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю фортечної районної у місті Кропивницькому ради» бракує вчителя-логопеда. Там пропонують 5 220,00 гривень заробітної плати, а в КЗ НВО «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №1 - дитячий юнацький центр «Перлинка» необхідні вчителі інформатики та англійської мови. У ЗОШ №4 Кропивницького шукають вчителя англійської та німецької мов та пропонують 4723 грн.

За більш детальною інформацією бажаючі можуть звертатися до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Переглядiв: 2058