На Кіровоградщині сталося більше тисячі ДТП

09.08.2019 12:36
image

На Кіровоградщині протягом семи місяців сталося 1047 ДТП. Про це під час прес-конференції у поліції повідомив заступник начальника ГУНП в області Олексій Ніколаєв, інформує медіапортал DOZOR.

«За сім місяців 2019 року загалом виявлено понад 30,9 тисяч порушень правил, норм і стандартів, щодо забезпечення безпеки дорожнього руху, на вулично-дорожній мережі Кіровоградської області зареєстровано 1047 ДТП. За керування транспортними засобами в стані сп’яніння, поліцейськими складено 1586 адміністративних протоколів», - повідомив правоохоронець.

За інформацією, найбільш поширеними видами автопригод залишається зіткнення, наїзд на транспортний засіб, що стоїть, наїзд на перешкоду, що загалом складає понад 80 % від усіх дорожньо-транспортних пригод.

«Основними причинами автопригод, які були скоєні протягом звітного періоду, є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, а також недодержання дистанції, порушення правил проїзду перехресть, керування транспортним засобом у нетверезому стані», - зауважив Олексій Ніколаєв.
Переглядiв: 607