На Кіровоградщині судитимуть організатора грального бізнесу

10.08.2018 07:35

Справу організатора грального бізнесу направлено на розгляд суду. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

За інформацією,організовану злочинну групу у сфері грального бізнесу на початку лютого 2017 року утворив та очолив громадянин Російської Федерації. До ОЗГ окрім нього увійшло ще чотири особи, які протягом восьми місяців всупереч законодавству з метою отримання прибутку здійснювали організацію грального бізнесу бізнесу на території міст Знам’янка, Світловодськ, Олександрія (Кіровоградської області) та м. Кременчук (Полтавської області).

Приміщення функціонували як Інтернет-клуби та місця розповсюдження державних лотерей, насправді ж там незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.
У жовтні 2017 року правоохоронні органи викрили незаконну діяльність групи. У ході проведення санкціонованих обшуків вилучено 49 системних блоків, 48 моніторів, 3 ноутбуки, гральні автомати, ключі до них, купюроприймачі, монетоприймачі, чековий термінал, покерний стіл, а також грошові кошти та документацію.
Наразі обвинувальний акт щодо організатора цього грального бізнесу направлено до суду для розгляду по суті. Ще раніше завершено досудове розслідування щодо інших чотирьох учасників групи.
На майно обвинувачених накладено арешт. 

 

Переглядiв: 678