На Кіровоградщині судитимуть службовця, який посприяв відчуженню комунальних котелень

28.02.2019 12:57

У Світловодську службовець бюро технічної інвентаризації, який посприяв відчуженню комунальних котелень на 1,4 мільйонів гривень, судитимуть. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Слідство встановило, що головний інженер, підготувала проекти рішень виконавчого комітету Світловодської міськради щодо видачі дублікатів свідоцтв про право власності, у яких самостійно змінила форму власності на приватну, без вказаної частки територіальної громади. Внаслідок будівлі котелень вартістю 1,4 мільйонів гривень перейшли із власності територіальної громади Світловодська у приватну власність суб’єкта господарювання.

Обвинувачена доповіла на засіданнях виконкому міськради щодо видачі дублікатів свідоцтв, за якими було прийнято відповідні рішення. Наразі Знам’янська місцева прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом службової недбалості головного інженера бюро технічної інвентаризації.

Обвинувальний акт за частиною 2 статті 367 ККУ направлено до суду для розгляду. Крім того, прокуратура вжила заходи  щодо збереження комунального майна - на вказані будівлі котелень судом накладено арешт.

Переглядiв: 423