На Кіровоградщині три проекти профінансують за кошти державного фонду

07.06.2019 09:29
image

На Кіровоградщині профінансують три проекти за кошти з Державного фонду регіонального розвитку. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.

За інформацією, обговорення щодо розподілу коштів відбулися під час засідання обласної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку .

Після попереднього розгляду документації та рейтингового голосування відбір пройшли три проекти. Зокрема, на проведення санації будівлі Торговицької ЗОШ І–ІІ ступеня ім. Маланюка у Новоархангельському районі з коригуванням проектної кошторисної документації зі спортзалом. З фонду планується спрямувати 1,6 мільйонів гривень.

Також комісія підтримала й проект з придбання діагностичного та лікувального обладнання для обласного клінічного онкологічного центру. На закупівлю сучасної апаратури буде виділено 6,6 мільйонів гривень.

Проект з будівництва мереж водопостачання західної частини міста Долинська є перехідним, тому цього року на його реалізацію планують спрямувати 1 мільйон гривень.

Переглядiв: 458