На Кіровоградщині уже придбали 48 квартир для дітей-сиріт

20.11.2018 07:44

На Кіровоградщині уже придбали 48 квартир для дітей-сиріт. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.

Так, за рішенням відповідної комісії кошти субвенції спрямовано на придбання трьох будинків для дитячих будинків сімейного типу у Кіровоградському, Олександрівському та Новгородківському районах, що дасть можливість влаштувати до сімейних форм виховання 17 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та 48 квартир для дітей-сиріт, які перебувають на обліку щодо поліпшення житлових умов.

Найбільшу кількість житла за рахунок субвенції придбано у Маловисківському (16 квартир, які закривають чергу) та Долинському (7 квартир) районах. Також житло придбано у Благовіщенському (2 квартири), Добровеличківському (2 квартири), Кіровоградському (1 квартиру), Новоукраїнському (3 квартири), Онуфріївському (3 квартири), Устинівському районах (1 квартира), у Знамянці (2 квартири), Олександрії (4 квартири), Кропивницькому (5 квартир) та Смолінській ОТГ (2 квартири).

Не подано жодної пропозиції на придбання житла для дітей-сиріт з Бобринецького, Вільшанського, Гайворонського, Голованівського, Знам'янського, Компаніївського, Новоархангельського, Новомиргородського, Олександрійського, Петрівського, Світловодського районів та виконавчого комітету Світловодської міської ради.

Переглядiв: 564