На Кіровоградщині відбувся зліт учнівських лісництв (ФОТО)

26.05.2017 12:59
image

На території Оникіївського лісгоспу відбувся дев’ятий обласний зліт учнівських лісництв Кіровоградщини. Про це сайту DOZOR повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За інформацією, на зліт з’їхались представники 17 учнівських об’єднань з усієї області. Так, під час зльоту відбувся відбір учнів на регіональному рівні для участі в національному відборі на міжнародний конкурс «Молодь у лісах Європи». Оцінювався рівень знання молоддю англійської мови та основ лісового господарства.  

Конкурс розпочався з презентації команд-учасниць та представлення досягнень юних лісівників. Свої знання й практичні навики з питань лісознавства, екології та біології учасники продемонстрували у лісі, під час практичної роботи.

По завершенню етапів конкурсу журі присудило перше місце й путівку на всеукраїнський зліт учнівських лісництв у Житомирі отримала команда Веселобоковеньківського шкільного лісництва Іванівської ЗОШ. Два других місця посіли ДЕГО «Флора» кіровоградської ЗОШ № 3 та «Зелена планета» Компаніївського НВО. Третє місце розділили команди «Екос» Тишківської ЗОШ та Червоно-Нерубаївського шкільного лісництва з Підлісного.

Переможців та призерів нагороджено дипломами й призами. Також для юних лісівників організували пізнавальну екскурсію територією лісгоспу.

image
image
image
image
image
image
image
image

Фото прес-служби ОУЛМГ

Переглядiв: 1632