На Кіровоградщині відремонтують дорогу державного значення

28.01.2020 08:39

Дорожники області цьогоріч відремонтують 82 км державної дороги Н-13 «Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі автомобільних доріг.

Так, дана дорога проходить повз п’ять населених пунктів в межах Кіровоградської області та є стратегічно важливою для розвитку туризму та економіки регіону. 

«Попереду роботи багато, яка вимагатиме від нас максимальної концентрації сил та засобів, і яка постійно перебуватиме під наглядом громадськості, оскільки ремонт проходитиме за кошти платників податків. Сьогодні інтенсивність руху транспорту на даній дорозі значно нижча, ніж може бути – 2315 машин за добу, а після ремонту вона зросте майже вдвічі», - зазначив заступник начальника Служби з питань експлуатаційного утримання доріг Вячеслав Гришин.

За інформацією, плануються роботи з укріплення основи, влаштування нижнього шару асфальтобетону та верхнього шару із щебенево-мастикового асфальтобетону. І, звичайно ж, буде проведено комплекс робіт з облаштування дороги знаками, розміткою, штучним освітленням та, за необхідності, оновлення чи встановлення автопавільйонів.

 

 

Переглядiв: 638