На Кіровоградщині висадили близько 30 ялинок, які розіграв «Файно маркет» (ФОТО)

22.03.2020 12:52
image

Весна – пора року, яка пов’язана з пробудженням природи.  Саме у цей час все довкола зеленіє та оживає: перші гіацинти, фіалки, нарциси та тюльпани. Як відомо, місцева мережа магазинів «Файно маркет» регулярно долучається до еко-заходів та напередодні новорічних свят розіграла близько 30 ялинок.  До Дня Землі переможці акції поділилися, де висадили зелених красунь, надіславши світлини. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Житель Кропивницького Ігор Володимирович посадив свою ялинку на території кардіоцентру.

«Я проживаю у квартирі, тому вирішив зробити добру справу і посадити ялинку на території кардіоцентру -  і людям око милує, і мені приємно. Дякую «Файно маркету» за подарунок», - каже містянин.

Переможниця акції Ірина посадила свою ялинку біля свого будинку. Тепер молоде деревце приваблює перехожих та прикрашає подвір'я.

Ще одна володарка еко-ялинки від «Файно маркет» Олена висадила зелену красуню на прибудинковій території.

«Я проживаю на дуже жвавій вулиці, трафік машин активний,  тож вважаю, що додаткові зелені насадження підуть тільки на користь», - констатує жінка.

Майже всі володарі ялинок вже висадили їх у  ґрунт.  Акція пройшла, а користь від додатково висаджених дерев жителі області будуть отримувати й надалі, адже хвойні дерева захищають від шуму та пилу, а також від тяжких металів. «Файно маркет» показав себе як добросусідська та екологічно відповідальна мережа,  яка об'єднує своїх покупців для добрих справ.

image
image
image
image

 

Переглядiв: 2786