На Кіровоградщині визначили найсильніших козаків (ФОТО)

26.06.2019 11:34
image

У місті Помічна, що на Кіровоградщині, відбувся обласний силовий фестиваль "Козацькі розваги". Про це медіапорталу DOZOR повідомили в департаменті освіти і науки ОДА.

У змаганнях прийняли участь команди з Олександрійщини, Оникієво та Помічної. Команди у складі двох спортсменів змагалися в таких вправах: прогулянка фермера з гантелями по 60 кг.; переправа колоди, вагою 200 кг.; жим гантелі, вагою 40 кг.; крусіфікс (10 кг.); кантування покришки, вагою 160 кг.

Боротьба була дуже напруженою, а інтрига зберігалася протягом всіх шести вправ. І все ж, за результатами змагань, переможцем в загальнокомандному заліку стала команда із с.Оникієво у складі Олександра Шаповалова та Анатолія Комісарова. Друге місце зайняла команда Олександрійського району у складі Романа Кирпіти та Едуарда Перевертайла, третіми стали господарі фестивалю, команда з м.Помічної, у складі Володимира Короля та Олександра Коваленка.

Переможців та призерів нагороджено кубками, медалями та дипломами КОЦФЗН "Спорт для всіх" та грошовими винагородами від Помічнянської міської ради, а всі учасники отримали заохочувальні подарунки.

image
image
image
Переглядiв: 770