На Кіровоградщині водій з наркотиками тікав від патрульних

05.07.2018 06:15

На трасі Знам’янка-Луганськ-Ізварине неподалік Олександрії патрульні затримали водія автомобіля ГАЗ 3110, який мав при собі наркотичні речовини. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

За інформацією, водій порушив правила дорожнього руху, а саме, водій не був пристебнутий ременями безпеки та під час обгону завчасно не використав попереджувальні сигнали.

На вимогу патрульних зупинитись водій відреагував збільшенням швидкості. Наздогнали його вже біля будинку по вулиці Сторожівська міста Олександрія, як потім з’ясувалось, за місцем проживання порушника. Зловмисник намагався втекти додому, поводив себе агресивно.

Під час поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили пакет, в якому знаходились 100 ампул по 10 мл прозорої рідини з надписом «Димедрол». Також в результаті особистої перевірки виявили в барсетці два пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Для з’ясування усіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу. За вчинені порушення на 40-річного громадянина патрульні склали дві постанови та протокол.

image
image
Переглядiв: 638