На Кіровоградщині врятували дідуся, який заблукав у лісі

19.11.2020 11:51

В Олександрійському районі правоохоронці врятували дідуся, який заблукав у лісі вчора, 18 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області. 

За інформацією, близько 18:00 до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про зникнення 80-річного родича. Вранці чоловіки разом вирушили до лісу збирати гриби та розійшлися у різні боки. Через декілька годин пенсіонер у визначене для зустрічі місце не повернувся. Родич намагався самостійно його знайти, але безуспішно.

До пошуків долучилися бійці роти поліції особливого призначення ГУНП в області, а також рятувальники та лісівники. Правоохоронці разом із працівниками інших відомств розпочали обстеження території лісового масиву. Через дві години пошуків заступнику начальника Олександрівського відділення поліції  Борису Собку вдалося знайти пенсіонера.

Дідусь перебував у непритомному стані, його негайно передали працівникам швидкої. Лікарі надали чоловікові необхідну медичну допомогу. Нині він уже знаходиться вдома, його життю нічого не загрожує.

Переглядiв: 834