На Кіровоградщині юнак зґвалтував 13-річну дівчинку

09.10.2017 12:35

На Кіровоградщині правоохоронці затримали 23-річного юнака, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річної дівчинки. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Повідомлення про подію поліцейські отримали у неділю, 8 жовтня. За свідченнями потерпілої, вона опинилася в компанії чоловіка, який згодом запропонував їй близькість. Після відмови зловмисник залякав її, вдаривши в обличчя долонею.

Повернувшись додому, неповнолітня розповіла  родичам про те, що сталося, і вже  з ними пішла до відділу поліції. Факт зґвалтування підтвердив судово-медичний експерт.

За інформацією, юнака розшукали за кілька годин.  Нині йому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України, триває.

Як повідомляв DOZOR, більше тижня тому у селі Веселівка Новомиргородського районі 37-річний чоловік зґвалтував трирічну дівчинку на території одного з домогосподарств. За інформацією, підозрюваний  був раніше судимий за хуліганство  та страждав на психічні захворювання.

Нагадаємо, у березні на вулиці Вокзальній  за супермаркетом «АТБ» троє 15-річних підлітків – дві дівчини і хлопець спочатку побили, а потім примусили до статевого акту  12-річну дівчинку. 

Переглядiв: 2253