На Кіровоградщині за поганий стан доріг до відповідальності притягнули півсотні посадовців

26.04.2019 12:37
image

На Кіровоградщині під час огляду доріг знайшли порушення і притягнули до адміністративної відповідальності 54 посадових осіб. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, протягом місяця правоохоронці разом із працівниками облавтодору та комунальних підприємств проводили весняний комісійний огляд вулиць, доріг і залізничних переїздів області. Вони особливу увагу приділяли облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місцям концентрації ДТП.

За результатами огляду керівникам дорожньо-комунальних та залізничних організацій видали 56 приписів на усунення виявлених недоліків. Крім того, до адмвідповідальності притягнули 54 посадові особи дорожньо-комунальних та залізничних організацій.

Також за несвоєчасне усунення недоліків, виявлених у ході огляду, на 9 осіб патрульні склали протоколи за статтею 188-28 КУпАП, а за порушення правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху 13-ти особам винесли постанови за частиною 1 статті 140.

До органів місцевої влади та місцевого самоврядування направили 37 пропозиції щодо покращання організації дорожнього руху в Кіровограді та області.

image
image
image
Переглядiв: 520