На Кіровоградщині задарма віддадуть 32 земельні ділянки

29.09.2017 10:25
image

Спеціалісти головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області оприлюднили на офіційному сайті перелік земельних ділянок для безоплатної передачі у власність громадянами в IV кварталі поточного року. Про це сайту DOZOR повідомили у відомстві.  

Так, планується на безоплатній основі віддати 32 земельні ділянки різної площі на території 5 районів області. Їх загальна площа – понад 177,8 га. Детальніше ознайомитися з планом розміщення ділянок можна за даним посиланням.

Довідково.

У рамках реалізації вимог стратегії головним управлінням Держгеокадастру у Кіровоградській області під час передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у власність в межах норм безоплатної приватизації сформовано перелік із 23-х земельних ділянок загальною площею понад 53,7 га, які можуть бути передані громадянам у власність у III кварталі 2017 року.

У ІV кварталі за результатами вжитих організаційних заходів стосовно надання земельних ділянок сільськогосподарського призначення на конкурентних засадах у попередньому кварталі поточного року продано право оренди по 20 земельних ділянках на загальну площу 712,4 га ( на 495 га більше), що дає можливість на наступний квартал сформувати перелік земельних ділянок для безоплатної приватизації на площу 177,8 га. Це у 3,3 раза більше від попереднього кварталу.

Переглядiв: 776