На Кіровоградщині затримали банду, яка обікрала сільраду та будинок культури

21.05.2021 09:55

На Кіровоградщині поліцейські викрили двох осіб, причетних до крадіжок із приміщень сільрад та районного будинку культури. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.  

 Під час обшуків, проведених за місцем мешкання одного з фігурантів, знайшли речові докази, які вказують на причетність громадян до скоєння дев’яти кримінальних правопорушень. Сума завданих злочинами збитків становить близько 200 тисяч гривень.

Встановлено, що у темний час доби особи, шляхом зламу замків та пластикових вікон, проникали до будівель територіальних громад та виносили звідти цінні речі.

«У результаті проведеного комплексу слідчих та розшукових заходів поліцейські викрили злодіїв. Ними виявилися двоє місцевих жителів, віком 23 та 42 років.

Одному з них вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за  ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України», – розповідає начальник відділення поліції № 2 (м. Кропивницький) Кропивницького районного управління поліції Володимир Кучер.

Санкцією статті передбачається покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Розслідування в рамках кримінального провадження триває.

Переглядiв: 323