На Кіровоградщині затримали банду, яка познущалася над цілою родиною (ФОТО)

21.02.2017 10:00

image

На Кіровоградщині поліцейські затримали шістьох жителів Добровеличківського району, які за одну ніч вчинили два грабежі та розбійний напад. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Зокрема, зловмисники, серед яких двоє неповнолітніх, побили та пограбували місцевого жителя, відібравши готівку, телефон та обручку.  

Потім бандити поїхали до оселі родини з Помічної. Вони виламали двері, побили дідуся, його сина та племінника з дружиною. Після розправи, нападники забрали з собою пральну машину, дитячі санчата, два мобільних телефони і металевий посуд.

 «Працівники поліції, що прибули за лічені хвилини, затримали на місці пригоди 5 осіб. Шостий зі зловмисників, раніше судимий, що лише кілька тижнів тому звільнився з місць позбавлення волі за так званим «Законом Савченко», відчуваючи швидку появу правоохоронців, вирішив втекти. У результаті вжитих заходів чоловіка вдалося затримати згодом, коли той вже зібрався виїхати з області. У зловмисників вилучено частину грошових коштів та інше відібране у потерпілих майно», - розповів начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

Усіх підозрюваних нині затримано. Їм загрожує до 10 років в’язниці.

image

Переглядiв: 1746